Defineste-ti oceanul de relaxare in propriul spatiu al locuintei cu ajutorul pieselor de mobilier aranjate in stil Feng Shui

Mobilierul se incadreaza in mai multe categorii, printre care si cele trei principale: mobilier utilizat pentru depozitare, mobilier pentru decor si mobilier pentru uz si confort general. In timp ce alegerea mobilei pentru acasa trebuie sa ia in vedere alte trei lucruri esentiele (spatiul disponibil, bugetul si estetica locului), va putem spune si de ce romanii opteaza din ce in ce mai mult pe aranjarea mobilei dupa vechea traditie chinezeasca, denumita in popor Feng Shui.

Utilizarea celor 5 elemente esentiale – foc, apa, pamant, metal si lemn – determina fluxul de energie pe care il resimte locuinta noastra si pe care il transmite si altor invitati sau musafiri. Cel din urma element joaca un rol major in fiecare alegere de a aranja piesele de mobilier dupa o anume formula, tocmai pentru ca fiecare parte din spatiul unei camere isi are importanta si semnificatia.

De la traditia chinezeasca ce spune ca o piesa de mobilier in locul potrivit aduce un stil de viata incarcat sau plin de prosperitate, va oferim in cele ce urmeaza cateva sugestii despre cum sa va organizati locuinta utilizand varietati de piese din gama noastra de produse, regasita si in mediul online pe mobiclas.com.

Avem pentru voi si pentru camerele de locuit diferite tipuri de mobilier, de la canapele, dormitoare, dulapuri, biblioteci, piese de mobilier pentru bucatarie, precum si canapele sau rafturi si noptiere pentru camera de zi, camera copiilor si asa mai departe. Permiteti-ne sa va ajutam in achizitionarea mobilierului corect si in refinisarea ideilor pentru un spatiu primitor si incarcat de energie pozitiva!

 Patul din dormitor va ajuta la canalizarea fluxului de energie

Stim ca selectarea pieselor de mobilier pentru dormitorul principal devine o actiune dificila, insa accentul trebuie sa cada asupra patului. Daca optati pentru un pat de marimea king size, atunci este destul de important sa stiti unde poate fi acesta amenajat pentru a va oferi o stare pozitiva si un confort la superlativ.dormitor-Feng-Shui

Patul, ce va ajuta la canalizarea fluxului de energie, trebuie sa fie incorporat intr-un perete, plasat intre doua noptiere si sprijinit de un perete viu colorat. Daca preferati ca patul sa fie punctul central dintr-o camera, atunci cel mai important este sa decideti unde va fi amplasat. Specialistii in Feng Shui pe care ii consultam ori de cate ori este necesar ne-au dezvaluit un truc: patul va aduce bogatie si prosperitate atat timp cat va fi montat pe spatiul opus ferestrei. De ce aceasta perceptie? Se spune in traditia chineza ca soarele este cea mai naturala sursa de lumina, menita sa inspire spiritul uman catre creatie, inspiratie si bogatie.

Fie ca se vorbeste despre bogatia financiara, fie ca se vorbeste despre bogatia spirituala, patul trebuie sa fie in centrul atentiei si intreaga lumina sa patrunda in fiecare parte a lemnului. In cadrul showroomului online de mobila va oferim o serie de paturi in dimensiuni double, precum si paturi single. In cazul in care sunteti o persoana libertina, creatiile, modelele si materialele lemnoase ce alcatuiesc aceste piese de mobilier va ofera rezistenta, un aspect desavarsit locuintei si, cel mai important, indeplinesc nevoile de siguranta si confort, atat din punct de vedere al somnului, cat si al petrecerii timpului intr-o zona de relaxare completa.

Dupa cum am spus, selectarea si plasarea patului intr-o incapere aduce fluxul de energie la un nivel asteptat. La finalul fiecarei zile, aceasta piesa de mobilier aduce relaxarea si buna dispozitie pentru fiecare partener. Patul trebuie sa fie confortabil si primitor, sa detina elemente elegante, placute si sa ofere o atingere luxoasa, pentru a trezi simtul de lux in camera. A decide ce preferinte sunt indeplinite cu ajutorul patului deja implica o alegere in concordanta cu dimensiunea camerei.

Pentru un dormitor impozant, va sfatuim sa alegeti variatiile de mobilier cu un pat king size inclus. Acesta va salveaza de la orice divergenta cu privire la constrangerile de spatiu ale incaperii si, la marginea patului, puteti plasa o comoda ideala pentru a depozita lenjeria de pat. In plus, puteti opta si pentru cateva perne de decor, amplasate ziua pe lungimea patului, ce vor transforma imaginea intr-o zona de relaxare la cel mai inalt rang.

Feng Shui spune ca cele mai multe perne de decor creeaza senzatia de libertate, de jovialitate si ne fac sa ne simtim mereu tineri, in cautarea ludicului si putem manipula estetica, tonalitatea incaperii si stilul dupa bunul plac. Patul si pernele devin obiective de atins in orice proces de reorganizare al camerei mizat pe tehnica chineza de aranjare si decor intern Feng Shui.

Probleme in decorarea noii locuinte? Nicio grija cu noile piese oferite de Mobiclas

Daca v-ati mutat recent intr-un apartament nou sau poate la casa, atunci una dintre provocarile cu care va confruntati poate fi si modul de a plasa totul intr-o camera, in ideea de a arata bine in interior, dar si de a realiza totul intr-un mod cat mai practic pentru a trai in siguranta si comoditate. De asemenea, daca incercati sa reorganizati mobilierul tineti minte ca unele produse se pot schimba de-a lungul timpului, moda mobilierului revenind cu fel si fel de obiecte ce pot indeplini dublu sau chiar triplu rol.

Interiorul poate fi destul de usor de conturat, daca detineti uneltele necesare. Va punem la dispozitie unele dintre cele mai elegante seturi de mobilier, compuse din pat, comoda, dulap cu usi glisante sau biblioteci si rafturi supraetajate de depozitare a diverselor obiecte personale.

Schimbati atmosfera vechiului mobilier cu o atmosfera cu totul inedita prin cele mai colorate si versatile produse din cadrul magazinului mobiclas.com. Reamenajarea locuintei, chiar privita si din perspectiva orientarii pieselor de mobilier, incepe cu patul, comoda sau masuta de cafea si de fiecare data se poate aduce o stare proaspata in incapere.

Comode sau noptiere pentru camera intima sunt de apreciat in orice locuinta. Unele seturi de mobilier includ si astfel de piese, tocmai pentru ca intregul cnoptieraamp estetic sa isi defineasca caracteristicile de modern, placut si atragator. O comoda este necesara, mai ales pentru ca majoritatea dintre noi avem nevoie de un suport pentru a ne plasa cartile de lectura, telefonul mobil, ceasul desteptator sau lampa.

Decizia de a opta pentru o noptiera minimalista, in cazul in care doriti organizarea domitorului, este conditionata de sertare sau etajere de depozitare pentru aceste lucruri, in ideea de a nu aglomera dormitorul cu alte si alte piese de mobilier.

O plimbare in garderoba – visul oricarei femei

Daca va amintiti de unele filme si seriale recunoscute, atunci cu siguranta v-ati regasit visul intr-una dintre secvente. De exemplu, femeile viseaza la o garderoba mare, plina de tot felul de accesorii si piese vestimentare, menite sa ii contureze personalitatea. Pentru acest lucru, mai ales pentru femeile care se simt si sunt norocoase se face apel la dulapurile in doua, trei si patru usi sau la acele dulapuri cu usi glisante.

Ca si sfat, noi va propunem sa alegeti acele dulapuri ce se potrivesc cu patul din camera, cel putin din perspectiva materialului utilizat si mai apoi mizand pe design. Trebuie sa optati si pentru un dulap construit in egala masura intr-un  set de mobilier se sine statator. Va oferim exemple variate de astfel de seturi de mobilier, atat pentru camera proprie, cat si pentru camera copiilor.

Daca veti tine cont de buget, atunci un dulap personalizat s-ar potrivi cu spatiul, dar si cu toate bunurile familiei. De asemenea, pentru a obtine un decor frumos si elegant, puteti miza de fiecare data pe un dulap cu oglinzi pentru a imbina si partea de Feng Shui cu partea de spatiu mai larg si mai luminos in camera.

Luati in considerare si detaliile ce fac diferenta

Daca ati terminat cu pasii de mai sus, atunci inca exista cateva lucruri pe care sa le luati in considerare in momentul in care remobilati sau decorati locuinta. In primul rand se verifica daca fiecare camera arata bine din punct de vedere estetic, daca detine toate piesele necesare si daca ofera sentimentul de acasa.

Iar daca se iveste posibilitatea de a oferi o mai buna varianta, cu mai multa lumina in incapere sau un stil mai avangardist, atunci se opteaza pentru replasarea obiectelor din camera. De exemplu, este destul de greu sa se pastreze aranjamentul initial, mai ales daca se pune accent si pe spatiul disponibil pentru deplasare si mobilitate. Va sfatuim sa aveti mare grija la modul in care plasati rafturile sau noptierele pentru a avea un acces mai facil la spatiile incluse de depozitare, in ideea de a mai scurta din distanta pana la un alt corp de mobilier.

Nu uitati ca la final sa plasati si mocheta sau covorul, pentru ca tonul camerei sa fie natural, vioi si sa transmita emotie. Spatiul oricarei incaperi poate deveni functional, chiar si acolo unde sunt mai mult de 3 – 4 membri, ceea ce inseamna ca oricand variantele de mobilier propuse in cadrul propriului nostru magazin va vor oferi o idee despre ceea ce va doriti ca ambient si decor.

Pentru oricare dintre camerele locuintei va punem la dispozitie colectii variate de piese de mobilier, consolidate din lemn masiv, chiar si atunci cand este vorba despre o comanda sau o cerere personalizata de piese. De la mobilierul pentru bucatarie, dormitor, hol, baie, living, si pana la cel de dining, dormitor copii sau spatii exterioare, precum terase, indeplinim cele mai exigente cerinte, menite sa va satisfaca nevoile de siguranta, confort, aspect placut, dar si sa va indeplinim pragul bugetului stabilit pentru astfel de schimbari.

In aceasta vara haideti sa dam startul unei noi colectii si sa incepem cu schimbarea dormitorului personal, dupa care sa continuam cu ce este mai important, pentru ca fiecare locuinta a noastra sa devina oaza in care ne refugiem cu drag, ori de cate ori simtim nevoia si indeplinim factorul timp pentru recreere.

Lasă un comentariu