Descopera de ce mobila din casa spune multe despre tine

Mobilierul pentru case se incadreaza in trei mari categorii. In primul rand avem mobila pentru depozitare, ce utilizeaza majoritatea spatiului din incapere, mai apoi mobila de design si mobila uzuala, precum patul si canapelele. In timp ce alegerea mobilei de acasa ia in considerare si elementele de spatiu, disponibilitate si estetica, mobila pentru birou devine mult mai pretentioasa, indeplinind criteriile de buget, aspect, confort si siguranta in timp.

Pentru camere diferite din casa ta trebuie sa ai in vedere un magazin specializat in oferirea de mobilier la comanda pentru fiecare nevoie de a ta. Paturi, noptiere, mobila de depozitare, comode sau scaune si birouri sunt acum disponibile in cadrul magazinului de mobila Mobiclas pentru a te rasfata in materie de noutate, preturi si stiluri.

Cateva idei inovatoare de a-ti plasa mobilierul in spatiul personal

Fie ca esti plictisit de modul in care mobila din casa este plasata, fie ca vrei putin decor pentru o noua impresie sau pentru un nou stil, intotdeauna este bine sa utilizezi cateva sfaturi eficiente, ce te vor ajuta sa redai conturul locuintei tale.

De exemplu, daca te-ai mutat recent intr-un apartament nou, una dintre problemele cu care te confrunti este modul in care vei plasa mobilierul in camera pentru a oferi un interior aratos si spectaculos. De altfel, vei vrea sa tii cont de utilitatea pieselor de mobilier din locuinta. Iar daca te afli in incercarea de a crea o oaza de confort sporit in camera, atunci ai nevoie si de un aspect ingrijit al interioarelor. Acest proiect nu te costa nimic, ci va fi de fapt reamenajarea mobilierului vechi intr-o modalitate noua si avangardista.mobila-living

In continuare iti prezentam cateva idei prin care iti poti amenaja camera de zi, bucataria sau dormitorul copiilor pentru a te bucura de un nou aspect, mult mai revigorant al incaperii.

Despre Feng Shui si modul in care obiectele sunt aliniate intr-o incapere cu siguranta ca ai auzit. Daca este sa ne luam dupa traditia chinezeasca, atunci cu siguranta mobila la comanda poate canaliza fluxul de energie din intreaga locuinta. In cazul in care vrei sa faci acest lucru, trebuie sa studiezi un pic strategiile de amplasare a mobilierului in camera, inainte de a incepe orice proces de renovare.

De exemplu, daca ne referim la mobilierul la comanda pentru o camera in stil Feng Shui, atunci trebuie sa stii ca mobila trebuie sa fie reflectata numai prin rafturi verticale, chiar pana in tavan. Acest lucru iti asigura si mai mult spatiu in camera si lasa si lumina sa patrunda cat mai optim. Nu uita nici de cateva flori inalte, pe care sa le asezi in cele doua colturi de langa ferestre. Cel mai bine este sa optezi pentru flori care stau in permanenta verzi, ca tu sa ai oxigen proaspat mai tot timpul.

Iar daca vrei sa ai parte si de somn, atunci patul trebuie sa fie in centrul camerei. Opteaza pentru un pat dublu, chiar si la comanda, menit sa iti ofere cate un pic din toate cele mentionate mai sus, spatiu, lumina, caldura si relaxare.

Un punct focal de atentie este nelipsit din camera

Fie ca vorbim despre bucatarie sau despre living, nu trebuie sa iti lipseasca o insula de atentie. Chiar daca mizezi pentru o masuta de cafea din sticla in centrul camerei sau pe o insula de obiecte antice in coltul din dreapta al camerei, trebuie sa te asiguri ca il vei pune in valoare. Un mobilier la comanda iti poate asigura aceste nevoi ale tale. Cel mai bine este sa ai in vedere rafturile, comodele de sticla si chiar scaunele in diferite culori si marimi.mobila-bucatarie

Plasarea mobilierului intr-o bucatarie sau camera de zi inseamna sa te decizi cu privire la modul in care un tablou, un semineu, un TV sau o fereastra are cea mai mare importanta. Intr-o bucatarie, punctul focal va fi masa, iar intr-un dormitor va fi patul. Asa ca, totul trebuie sa fie aranjat luand in considerare atractia principala a incintei.

Iar daca nu esti sigur care sa fie punctul focal dintr-o camera, atunci poti sa pasesti intr-un showroom de mobila si sa notezi lucrurile care iti atrag tie atentia. Sa fie o canapea centrul de interes major, sa fie fereastra sau sa fie un obiect plasat pe un perete? Odata ce ai identificat ce te caracterizeaza, poti aranja toate elementele de mobilier dupa propriul plac.

Mobilierul se plaseaza primul intr-o camera

Aseaza intotdeauna mobilierul primul intr-o camera. Atunci cand este vorba despre camera de zi, cu siguranta vrei sa creezi un centru de divertisment si relaxare din aceasta incapere. Aranjeaza canapeaua, mai apoi scaunele si mai apoi rafturile de biblioteca in stilul caracteristic tie. Nu uita nici de masuta de cafea sau de etajerele realizate la comanda.

Uneori este posibil ca intreaga camera sa fie prea mica pentru a avea doua puncte de interes si uneori este posibil ca spatiul camerei sa iti permita si doua puncte de atractie. In zonele de living si cele de luat masa zonele de interes major sunt chiar mesele la comanda si scaunele adiacente. Intr-un astfel de caz, trebuie sa imbini echilibrul zonei cu optimizarea mobilierului adecvat. Specialistii recomanda mobila la comanda, realizata exact pe gustul, cerintele si bugetul familiei tale.

Daca ai stabilit un punct de interes, atunci trebuie sa mergi mai departe cu reamenajarea si mobilarea. Mai sunt si alte lucruri pe care sa le iei in considerare. Cel mai important este si modul in care camerele sunt caracterizate de acest stil al mobilierului sau poti identifica o modalitate mai buna de a aranja mobila, pentru a-i face loc luminii sa intre si pentru a oferi acces mai mare de trecere in camera.

De asemenea, trebuie sa vezi daca exista suficient spatiu pentru alte rafturi sau piese de mobilier pentru a depozita hainele si alte accesorii ale membrilor familiei. Trebuie sa folosesti piesele de mobilier in asa fel incat sa te simti confortabil cu fiecare zi locuita.

Mobila contemporana VS mobila moderna in casa

La fel ca si mobilierul pentru bucatarie sau pentru camera de zi, mobila din dormitor necesita o atentie deosebita. Gustul si confortul primeaza in intimitate, de aceea, mobila moderna poate indeplini si aceste aspecte. Mobila moderna este usor de intretinut, se monteaza rapid si rezista testului timpului. Un design bun nu iese niciodata din tendinte, mai ales daca se impune si un spatiu adecvat pentru amenajarea acestuia.

Motivul pentre care multi oameni aleg sa achizitioneze mobilier modern la comanda si nu mobilier contemporan este faptul ca acest tip de mobilier este usor de intretinut, este sincronizat cu stilul actual al vietii si vine intr-o mare varietate de culori vii. In plus, formele de economisire a spatiului oferit de zonele build-in nu vor crea niciun fel de probleme asupra usilor de inchis, articolelor depozitate, spatiului, oferind de fiecare data un aspect placut, organizat si curat.mobila-conteporana

Fiind confectionat din materiale usoare precum lemn, OSB sau MDF, acest tip de mobilier se poate dispersa ori de cate ori este nevoie pentru a oferi dormitorului o ambianta cu totul diferita de cea anterioara. Din cand in cand, putina schimbare a mobilierului este necesara in orice locuinta.

Mobilier la comanda pentru spatiul de lucru de acasa

Eficienta calculatorului depinde in mare masura de mobilierul pe care dispozitivul este asezat. Scaunul pentru biroul pe care este montat calculatorul este parte din acest mobilier. In plus, acesta este si un motiv pentru care trebuie sa petreci mai putin timp pe un scaun, mai ales ca ai un program de lucru incarcat si nu vrei sa iti fie afectata sanatatea intr-o mare masura.

Mobiclass iti ofera mobilier pentru camera de lucru, mobilier la comanda, scaune de birou de o calitate ridicata, in culori si modele diverse, pentru care tu sa platesti cat mai putin. Daca ai posibilitatea sa ai si propriul spatiu de lucru acasa, atunci ingrijeste-te ca acesta sa fie aranjat optim in camera. Trebuie sa devii constient despre modul in care cumperi mobilierul pentru birou, tocmai pentru ca numarul de freelanceri si antreprenori care lucreaza de acasa este din ce in ce mai mare.

Plasarea mobilierului la comanda nu trebuie sa iti dea deloc batai de cap, mai ales pentru ca mobila la comanda iti ofera posibilitatea de a te bucura de roti suplimentare ale pieselor, ceea ce nu face decat sa iti acorde confortul dorit. Chiar si biroul la comanda poate deveni un focar de atentie pentru tine si invitatii tai, de aceea sunt destul de importante dimensiunea, inaltimea si functionalitatea acestuia.

Despre aranjarea mobilierului pentru lucrul de acasa specialistii ne spun ca indiferent de marca sau modelul acestuia, componentele esentiale trebuie sa fie suplimentate de functii adiacente. Un mobilier de lucru, un birou si un scaun trebuie sa fie suplimentate de rafturi pentru a fixa si unitatea de procesare, monitorul si tastatura sau alte echipamente periferice.

Tot aici este bine sa iei in considerare cateva aspecte despre aranjarea mobilierului. Astfel ca reglarea inaltimii mobilierului trebuie sa fie la un nivel confortabil pentru ochi. De altfel, plasarea tastaturii si a mouse-ului trebuie sa fie pe un raft ce se ruleaza afara, tot la o inaltime convenabila. Atunci cand selectati mobilierul pentru camera de lucru, cel mai important este si nivelul la care este plasat acesta, pentru a permite mai multa flexibilitate, confort si sustinere.

Mizand pe aceste aspecte ale locuintei, cu siguranta vei da acesteia confortul, siguranta, increderea si flexibilitatea de care are nevoie, pentru a simti ori de cate ori este nevoie apartenenta la un loc cald si plin de personalitate. Nu uita ca mobila pentru fiecare incapere se decide si in functie de bugetul de care dispui, de aceea iti recomandam cu incredere mobila la comanda si piesele de mobilier marca Mobiclass.

Lasă un comentariu