Cum alegi mobila de lux realizata la comanda

In situatia in care vrei sa reamenajezi un spatiu de locuit, sau in care trebuie sa mobilezi locuinta in care abia te-ai mutat, ai la dispozitie o oferta diversificata care te poate pune, de cele mai multe ori, in incurcatura.

Iti doresti lux si eleganta, vrei sa ai si utilitate si un stil practic, iti doresti ca piesele de mobilier sa se asorteze cu intregul ambient. Mobila de lux, din lemn masiv, realizata la Mobiclass iti poate multumi toate aceste exigente. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa acorzi atentie catorva aspecte, enumerate in continuare.

  1. Stabileste-ti clar ceea ce iti doresti si ce nu

Inainte de toate, trebuie sa ai o idee foarte clara in minte despre mobila de lux pe care ti-o doresti. Poate fi destul de dificil, daca ai in vedere variantele multiple pe care le-ai vazut online sau prin diverse magazine si showroom-uri.

Va trebui sa tii cont de spatiul pe care il ai in locuinta, de stil dar si de culori si nuante. In primul rand va trebui sa tii cont totusi de stil, pentru a sti exact cum va trebui sa se prezinte piesele de mobilier si ce elemente va trebui sa eviti.

Daca ar fi sa abordam exemplul unei bucatarii, poti avea parte de trei optiuni. Prima ar fi bucataria in stil clasic, cu nuante calme, cu forme geometrice simetrice si usi simple. O a doua varianta poate fi o bucatarie mai stilata, cu o nota de modern: electrocasnice incadrate in piesele de mobilier, linii minimaliste si tonuri de culoare in tendinte. Cea de-a treia optiune poate fi o bucatarie luxoasa, cu mobilier din materiale nobile, esente lucioase si tonuri care sa reflecte eleganta. Vei alege stilul care ti se potriveste cel mai bine, care nu face nota discordanta cu restul locuintei.

photo-1456403579

  1. Gaseste cateva modele care iti plac

Surse de informatii ai suficiente: magazine si showroom-uri, reviste de decoratiuni interioare, site-uri, emisiuni tv si lista poate continua. Ideea de baza la acest pas este sa faci o selectie a modelelor care iti plac, care consideri ca se vor incadra in spatiul locuintei tale si care ar putea sa te multumeasca atat din punct de vedere al elegantei cat si a utilitatii.

Sfat bonus: pastreaza fotografii cu modelele agreate – chiar daca sunt realizate in serie, pot fi adaptate si realizate dupa preferintele tale si in varianta mobilierului la comanda pe care o oferim la Mobiclass.

  1. Tine cont de spatiul de depozitare

Aspectul exterior al mobilierului nu este singurul care prezinta importanta. Atunci cand iti alegi mobila, trebuie ca aceasta sa iti deserveasca si nevoile de depozitare, de utilitate practica.

Din nou intervine partea de documentare: ziare, reviste, magazine sau internet – toate acestea iti ofera variante multiple de compartimentari dintre care poti sa alegi solutia potrivita pentru tine. Vei avea mobila de lux, dar aceasta trebuie sa te multumeasca si din punct de vedere al utilitatii.

Atentie sporita vei avea astfel nevoie la rafturi, sertare, umerase, carlige, suporturi, etajere si toate celelalte elemente care iti garanteaza spatiul de depozitare si stilul practic. Daca ceea ce iti doresti la nivel de compartimentare nu ai reusit sa identifici la piesele de mobilier care ti-au atras atentia, poti veni cu sugestii si schite, iar specialistii Mobiclass iti vor realiza proiectul care iti va multumi exigentele.

  1. Masuratori si verificari exacte

Mobila, indiferent daca este realizata in serie sau la comanda, trebuie sa se incadreze perfect in spatiul locuintei tale. Pentru acest aspect vei avea nevoie de masuratori exacte ale tuturor spatiilor de locuit pe care vrei sa le mobilezi.

Vei tine cont in acest caz de plinte, de inaltimea tavanului, de usi, ferestre, intrerupatoare si prize la care ai nevoie de acces si oricare alte elemente alaturi de care piesele de mobilier vor trebui sa se potriveasca perfect.

Chiar daca te consideri priceput la masuratori, de preferat este sa lasi totul in seama specialistilor. La Mobiclass iti punem la dispozitie o echipa profesionista, care iti va asigura servicii complete: proiectare si design care iti asigura o incadrare perfecta, consultanta pentru alegerea celor mai bune materiale si culori, montaj si chiar asistenta post-vanzare.

Decat sa dai masuratori gresite si sa risti ca mobilierul pe care il comanzi sa nu se potriveasca in camere datorita dimensiunilor, mai bine apelezi la profesionisti. cestia iti vor realiza priectul pana in cele mai mici detalii, tinand cont de preferintele tale cu privire la culori si materiale, cu o atentie sporita asupra incadrarii si masuratorilor precise.

  1. Verifica proiectele deja realizate

Daca vrei sa iti faci o idee despre cum lucram si despre ce tipuri de mobilier putem sa realizam, consulta catalogul online pe care ti-l oferim in cadrul site-ului www.mobiclas.com. Regasesti si mobila de lux in stil clasic, dar si elemente si piese de mobilier care se potrivesc unui stil modern.

Chiar daca nu vei gasi acele piese de mobilier pe care ti le-ai imaginat, nu este cazul sa intri in panica. Putem duce la indeplinire orice comenzi, in orice stil si in conformitate cu orice nevoi – specialistii nostri iti garanteaza asta, alaturi de portofoliul mare de clienti multumiti de calitatea produselor Mobiclass.

  1. Informeaza-te, intreaba, documenteaza-te

Chiar daca ideea de mobilier pe care o ai nu ai mai intalnit-o nicaieri, va trebui sa o clarifici foarte bine. Revenim aici la punctele 1 si 2, in care trebuie sa iti stabilesti exact dorintele si modelele care iti plac.

Daca te-ai documentat temeinic si ai gasit toate informatiile despre un anume tip de mobilier, comunica-le reprezentantului nostru. Libertatea de a personaliza dupa preferintele tale orice piesa de mobilier este ceea ce iti oferim la Mobiclass. In acest fel vei putea obtine mobila de lux in perfecta concordanta cu nevoile si asteptarile tale, nu ceva ce iti recomanda mesterii, prietenii sau cunostintele, cum ca ar fi ceva „la moda”.

Totusi, va trebui sa asculti si de recomandarile specialistilor proiectanti – unele sfaturi sunt chiar utile si pot veni ca o completare la ideile pe care le ai despre mobilierul dorit.

  1. Stabileste-ti un buget

Acest pas il poti face chiar inainte de a le face pe celelalte. Daca stii ca ai un buget maxim pe care il poti aloca mobilierului, va trebui sa il respecti.

Cu toate acestea, mai tine cont si de un alt aspect: poate te vei razgandi, poate vei dori un corp de mobilier in plus, o modificare facuta la nivel de interior sau diverse alte schimbari fata de proiectul initial. Va trebui sa ai in vedere si faptul ca toate modificarile ulterioare vor afecta bugetul pe care l-ai stabilit initial.

Ideea de baza este ca, odata ce ti-ai stabilit in mod clar preferintele (culori, materiale, dimensiuni etc.) poti face si o estimare a bugetului necesar. Asadar, acest pas poate fi cel final si nu cel de inceput, desigur, cu o marja de eroare – pentru eventualele modificari ale proiectului.

bucatarie-replay-0

  1. Alege materialele si culorile

La mobila de lux realizata pe comanda nu mai esti restrictionat, precum in cazul mobilierului de serie. Poti personaliza absolut tot, de la materiale pana la finisaje, culori, spatii interioare pentru depozitare si lista poate continua.

In acest fel, iti oferim posibilitatea de a alege materialele si culorile dorite. La Mobiclass poti opta pentru esente nobile, precum tei, fag sau stejar. Pentru a veni in completarea acestora, furnirele din lemn dintre care poti sa alegi sunt realizate din lemn natural de fag, nuc, cires sau esente exotice.

In cazul in care iti doresti, piesele de mobilier pot fi accesorizate cu sculpturi, finisaje, spatii vitrate sau chiar feronerii, intr-o imbinare a clasicului cu modernul, pentru a obtine aspectul dorit.

La partea de culori si finisaje, poti opta pentru variante lacuite sau patinate, pentru finisaje opace, pentru o gama de culori uleiate sau pentru un aspect antichizat. Toate aceste elemente iti ofera personalizare 100%, astfel incat orice exigente si preferinte iti vor fi multumite.

dormitor-263-a-0.jpg

  1. Plaseaza comanda

Daca pana la ajungerea la acest pas ai reusit sa identifici toate detaliile specifice enumerate, nu mai ramane decat sa plasezi comanda, online sau telefonic.

Indiferent de varianta aleasa, vei fi contactat de unul din reprezentantii Mobiclass, pentru stabilirea tuturor detaliilor si pentru confirmarea si finalizarea comenzii. Exista si posibilitatea ca ceea ce iti doresti sa nu se regaseasca in prezentarile catalogului online. Oricare astfel de cerinta speciala o poti adresa direct reprezentantului sau la adresa de email specificata.

In cazul in care ai nelamuriri cu privire la pasii necesari pentru plasarea unei comenzi online, explicatia o poti gasi in cadrul site-ului oficial Mobiclas.com, la sectiunea „Cum cumpar?”.

Discutia cu reprezentantul nostru te va lamuri in totalitate: vei afla detalii complete despre timpul de executie necesar pentru proiect, despre conditiile de livrare si montaj, despre garantie si serviciile post-vanzare.

Daca vei tine cont de acesti 9 pasi, alegerea mobilierului nu va mai fi acea misiune imposibila pe care ti-o imaginai. Mobila de lux pe care o realizam pe comanda, din lemn masiv si cu elemente personalizate conform cu cerintele tale te va multumi pe deplin. In cazul in care doresti detalii suplimentare, contacteaza unul din reprezentantii nostri telefonic sau prin formularul online disponibil pe site.

Lasă un comentariu